Sponsors

Algemene Sponsors

Top International, toonaangevend in atletiek sinds 1976

TOP INTERNATIONAL is leverancier van hoogwaardig professioneel sportmateriaal met een specialisatie in atletiek. Al ruim 37 jaar is de kwaliteit van hun producten een begrip in de Nederlandse sportwereld. Persoonlijk advies aan atleten, verenigingen en gemeentes gecombineerd met het gemak van een webshop maakt TOP INTERNATIONAL uniek in Nederland.

TOP International is al jaren een zeer betrouwbare en ervaren partner bij de aanleg van sportcomplexen.

MultiCopy Harderwijk is er voor meer dan drukwerk alleen.

MultiCopy Harderwijk, dé allround grafische partner voor al uw drukwerk, kopieën en digitale diensten in Harderwijk. Naast drukwerk kunt u bij hen terecht voor de complete productie en verspreiding van direct mailings, voor het printen van bouwtekeningen, posters en zelfs complete beursstands. Maar ook voor de productie van nieuwsbrieven, magazines, flyers, brochures, folders, prijslijsten, voor afwerking als lamineren, inbinden en plastificeren en natuurlijk voor een breed scala aan digitale grafische diensten. MultiCopy Harderwijk is allesbehalve een copyshop maar hét adres voor bedrijven en organisaties die zorgenvrij grenzen willen verleggen door hun grafische presentaties slimmer, beter, efficiënter of mooier te laten maken.

De Harderwijker Courant, niet zomaar een krant

De Harderwijker Courant is een wekelijkse huis-aan-huiskrant in het verspreidingsgebied Zeewolde, Harderwijk en Hierden met een oplage van 27.200 exemplaren. De Harderwijker Courant behoort tot de Weekkrant.nl van Wegener Media. 
 


Hoofdsponsor Halve marathon

Broekhuis, meer dan auto's

Broekhuis staat met meer dan 40 bedrijven en ruim 650 medewerkers garant voor goede prestaties, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Met vakkundige inzet van deze gedreven medewerkers biedt Broekhuis u een compleet dienstenpakket. Het streven naar de hoogste kwaliteit en het uitgebreide dienstenpakket maakt Broekhuis dé partner in mobiliteit. Of u nu particulier of (groot) zakelijk bij ons over de vloer komt, u vindt bij ons altijd kwaliteit en klantvriendelijkheid. U bent van harte welkom!

De maatschappelijke betrokkenheid wordt ingevuld door sponsoring van lokale sportverenigingen. Broekhuis heeft hierbij de voorkeur voor sponsoring van jeugdteams en jeugdopleidingen. Broekhuis wil hiermee een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het jonge talent.


Sponsors Bosloop competitie

Rabobank

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness.

Voor en door klanten

De Rabobank Groep bestaat uit zelfstandige lokale Rabobanken en de centrale organisatie Rabobank Nederland met een aantal gespecialiseerde dochterondernemingen. Als coöperatie zijn we er voor en door klanten en willen we bijdragen aan een duurzame economische ontwikkeling.

Samen zijn we de bank

De Rabobank richtte ruim honderd jaar geleden een bank op zonder aandeelhouders. Dat is het idee van de coöperatie. Door samen te werken kan iedereen zich ontplooien zoals hij of zij dat wil. Samen sta je sterker en kom je verder dan alleen. Samen zijn we de bank.

Brasserie De Bank

Harderwijk is een verrassende culinaire pleisterplaats rijker.  Eerlijk, vers en ontspannen zijn er de hoofdingrediënten.

Brasserie De Bank aan de Smeepoortstraat is de ontmoetingsplek waar iedereen zich op elk moment van de dag welkom voelt. Vanaf 10.00 uur ’s ochtends voor een kopje koffie met een zelfgebakken koek of stukje taart, om ontspannen te lunch, om gezellig te borrelen en om ’s avonds te genieten van heerlijke seizoensgerechten. Jong en oud voelt zich er thuis. Knus aan een tafeltje de kranten doorbladerend aan de grote leestafel, vrolijk keuvelend aan de lange bar of dankzij gratis Wi-Fi nog even aan de slag met de laptop. 

De atmosfeer wordt bepaald door warmte, openheid, veel licht en veel ruimte. De gasten zien de koks in de open keuken aan het werk.

Subsponsoren van Athlos zijn:

Rabobank Randmeren
DAKA sports
Concerned
de Jong & Laan accountants
RunX Apeldoorn
Qimarox B.V.
Hamu
Textline
Germano
Auto Versteeg Buurman
Van der Valk hotels Harderwijk
Kooij & dekker Ingenieursbureau
Autotaalglas Harderwijk
Multicopy
 

Vrienden van Athlos zijn:

Vrienden van Athlos bestaat uit leden, die Athlos een warm hart toedragen en ondersteunen met een bijdrage.

Fysiotherapie Vondellaan
Fysiotherapie Drielanden
Kapsalon Margreet Bos
De Fysiotherapeut, Meringa & Oosterhoff
Richard van den Brink Verzekeringen & Hypotheken

 

 

 

 

Afdrukken